Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία

Ποιες είναι σήμερα οι μεγαλύτερες επιχειρηματικές προκλήσεις στην Νιγηρία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής;

Το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο (GNCCT) διοργανώνει για το θέμα αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 15:00, διαδικτυακή ημερίδα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Στην ημερίδα κορυφαίοι θεσμικοί εκπρόσωποι

και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τη Νιγηρία θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα, καθώς και τους τομείς της οικονομίας στη Νιγηρία, που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Στην ημερίδα που τελεί υπό της αιγίδα του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ, ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Νιγηρίας, Otunba Niyi Adebayo, ο Managing Partner του Ομίλου Λεβέντη Χάρης Δαυίδ και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου Μιχάλης Οικονομάκης.

Επίσης συμμετέχουν ο CEO του Χρηματιστηρίου της Νιγηρίας, ο CEO της Bank of Industry, η επικεφαλής του Nigerian Investment Promotion Commission και ο Πρόεδρος της KPMG Africa.

Διαβάστε επίσης:

Ικανοποιητική η εικόνα της αγοράς τις 2 πρώτες μέρες επαναλειτουργίας – Τι ενδέχεται να ανοίξει άμεσα

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η Ευρώπη και η διαχείριση του εμβολιασμού

Σκρέκας: Δύσκολη εξίσωση η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας

Keywords
Τυχαία Θέματα