Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο συλληφθέντες της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Νωρίτερα, οι Ευάγγελος Σταθόπουλος και Διονύσιος Μπάκας οδηγήθηκαν – υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Σε συμπαράσταση των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι οι οποίοι με συνθήματα περίμεναν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Την ώρα που οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να βγάλουν τους

δυο κατηγορούμενους από το κτίριο 9 επικράτησε ένταση με τους αλληλέγγυους να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών και οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση κρότου – λάμψης και δακρυγόνων.

Οι κατηγορούμενοι 41 και 45 ετών αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

The post Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα