Ειρήνη Καζαριάν: Τι απάντησε για το «ροζ» βίντεο

Πριν από μερικούς μήνες το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα «ροζ» βίντεο, στο οποίο κάποιοι ισχυρίστηκαν πως πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν.

Με αφορμή την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση, η νικήτρια του περσινού GNTM παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ακατάλληλο βίντεο.

«Αυτό ήταν το πρώτο ‘χτύπημα’ της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί», δήλωσε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν, η αδελφή της, Μαρία Καζαριάν, ήταν εκείνη που διέψευσε πρώτη τις ανυπόστατες φήμες.

«Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα.

Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ειρήνη Καζαριάν βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για την επιλογή της να μπει στο χώρο της υποκριτικής και να ερμηνεύσει Ίψεν.

Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Μπέζος, που είχαν διαφορετική άποψη επί του θέματος.

The post Ειρήνη Καζαριάν: Τι απάντησε για το «ροζ» βίντεο appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα