Ευθύμης Ζησάκης: Τρολάρει την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

14:59 7/7/2019 - Πηγή: Mononews

Ο Ευθύμης Ζησάκης «αντιγράφει» την Ελένη Μενεγάκη

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνη στην οποία η παρουσιάστρια απεικονίζεται να είναι ξαπλωμένη σε παγκάκι μιας ταβέρνας στη Σχοινούσα και να κοιμάται.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που κατέκριναν το σχόλιο της παρουσιάστριας, το οποίο έλεγε: «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού».

Σε κάποιους χρήστες δεν άρεσε

το χιουμοριστικό σχόλιο της Μενεγάκη. Ένας εκ των οποίων έγραψε:

«Άσε μας ρε Ελένη που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μια βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες», με την Ελένη να απαντάει:

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σε ένα ταβερνάκι σε ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς; Δεν νομίζω… Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμείβομαι καλά από την δουλειά μου και αυτό είναι γνωστό!

Το να πας για φαγητό σε ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν!

Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό».

View this post on Instagram

Μετα το φαγητο ! Ευτυχως που ειμαι ευκολος ανθρωπος και κοιμαμαι παντου ! #eleni #greek_islands #greece #holidays #relax

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 4, 2019 at 6:48am PDT

Δεν σταμάτησε εκεί, ωστόσο, καθώς μετά από μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό του συγκεκριμένου χρήστη, η παρουσιάστρια έγραψε:

 «Κι εσύ επηρεάζεις κάποιους, όμως ανεβάζεις φωτογραφίες στο προφίλ σου να οδηγείς σκάφος, να κάνεις σκι κλπ! Αν εσένα σου επιτρέπεται αυτή η ζωή εμένα γιατί μου απαγορεύεται ο ύπνος στην ταβέρνα της Σχοινούσας;

Με λίγα λόγια μην κρίνεις για να μην κριθείς και κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους τους άλλους! Αυτά, γιατί με τον ίδιο τρόπο και εμένα μου είσαι συμπαθής και για αυτό σου τα γράφω».

Μετά από όλα αυτά, ο γνωστός ηθοποιός, Ευθύμης Ζησάκης θέλησε να κάνει χιούμορ και ανέβασε, επίσης, μία φωτογραφία του να κοιμάται σε μια ταβέρνα.

«Λοιπόν, αφού είναι μόδα την πέφτω και εγώ σε ένα ταβερνάκι…», σχολίασε ο ηθοποιός.

View this post on Instagram

Λοιπόν Αφού είναι μόδα την πέφτω και εγώ σε ένα ταβερνάκι.. @elenimenegaki #siesta #grateful #haveagoodday

A post shared by Ευθύμης Ζησακης (@efthimiszhsakhs) on Jul 6, 2019 at 4:49am PDT

The post Ευθύμης Ζησάκης: Τρολάρει την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα