Δολοφονία στα Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλα σε κάδο

Kάμερα ασφαλείας κατέγραψε αργά χθες το βράδυ τον 21χρονο, οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του, να πετά μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή των Πετραλώνων. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα σε κάδους κάδους απορριμάτων για το πτώμα του 50χρονου, ενώ κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι εντοπίστηκαν αίματα και ίχνη τεμαχισμού.

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάζεται και από ψυχολόγους μετά τη σύλληψή του, υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο κάδους στα Κάτω Πετράλωνα

με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει τα ξημερώματα της Παρασκευής να πετάει σκουπίδια στους κάδους που ο ίδιος υπέδειξε.

 Το θύμα ζούσε με τον βαφτισιμιό του και τη μητέρα του, με τις πληροφορίες να λένε ότι σε τρία υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, σε κουβέρτες αλλά και στα χέρια του καθ’ ομολογίαν δράστη βρέθηκαν κιλήδες αίματος. Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα – εκτός από την σορό του 52χρονου – είναι και το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να τον τεμάχισε ο 21χρονος.

Στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί προστίθεται και η μαρτυρία της μητέρας του 21χρονου, η οποία έχει επίσης προσαχθεί, όταν ρωτήθηκε – σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής – για το πού βρίσκεται ο 52χρονος με την ίδια να απαντά ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της!

Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ θεωρεί πιθανό το  σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο 21χρονος.

Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα