Διαζύγιο-σοκ: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Τέλος στον γάμο τους μετά από 18 χρόνια έδωσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Την ανακοίνωση έκαναν η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πριν από λίγο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ.

Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, σε πολύ κλειστό κύκλο, με την παρουσία περίπου 80 καλεσμένων και κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Η Δέσποινα και ο Ντέμης ήθελαν τόσο ο γάμος τους, όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε στο Island στη Βάρκιζα, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια, ενώ δεν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες μέχρι πρότινος. Μάλιστα, για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους δημοσιεύτηκαν μέσα από την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όταν η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη το Πάσχα του 2020.

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

Η γνωριμία τους έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου και τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή. Ήταν το βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Πλέον, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αιφνιδιάζοντας με την ανακοίνωσή τους, καθώς μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο τους.

Η ανακοίνωση εστάλη στα Μίντια από τον μάνατζερ της Δέσποινας Βανδή, Γιώργο Αρσενάκο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Δέσποινα Βανδή με δύο λέξεις (video)

Τελικοί NBA: Αχτύπητο δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μίντλετον (video)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα