Εμβολιασμοί: Αναστέλλονται 27-28/1 σε Προμηθέα και Παίδων Πεντέλης – Κανονικά τα υπόλοιπα ραντεβού

Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί παιδιών και ενηλίκων που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28/1 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο, Πέμπτη 27/1, οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς

υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στον mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.

Διαβάστε επίσης:Αναβάλλεται για αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής ΕμπειρογνωμόνωνΚορονοϊός: Ποιες είναι οι πιθανότητες επαναμόλυνσης και μετά από πόσο καιρό
Keywords
Αναζητήσεις
παίδων πεντέλης εμβολιασμός, εμβολιασμοι παίδων πεντέλης
Τυχαία Θέματα