Χριστούγεννα με δώρα για όλους!

Φέτος τις γιορτές, χαρίζουμε στους αγαπημένους αλλά και στον εαυτό μας αξέχαστα δώρα, από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Public, laptops, gadgets, παιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τι ηλικίες αλλά και οικιακές μικροσυσκευές, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr.

Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι!

Huawei Matebook D15

Το νέο Huawei MateBook D15 θα πάει την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο: premium σχεδιασμός, ισχυρά χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες που εντυπωσιάζουν.

Smartphone Samsung Galaxy
Z Fold 3 5G 256GB – Phantom Black | Public

Η κύρια οθόνη του Ζ Fold 3 είναι 7.6″ Dynamic AMOLED 2X 120Hz με ανάλυση QXGA+(2208×1768). Η 2η οθόνη είναι 6.2″Dynamic AMOLED 2X 120Hz (2268×832). Έρχεται με πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 888 , ο οποίος σε συνδυασμό με τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και τα 12 GB μνήμης RAM θα σου προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ομαλή απόδοση σε απαιτητικό multitasking, παιχνίδια ακόμα και με live streaming ταυτόχρονα. Το Fold 3 διαθέτει σύστημα 5 καμερών: τρείς φακούς 12MP & 12MP & 12MP στο πίσω μέρος και δύο 10MP & 4MP στο μπροστινό μέρος και το εσωτερικό (κάτω από την οθόνη), για να μην έχεις περιορισμούς στον τρόπο που βγάζεις φωτογραφίες, selfies και βίντεο.

Ασύρματα Φορητά Ηχεία Marshall

To Acton II είναι το μικρότερο speaker της Marshall, αλλά μην αφήνετε το μέγεθος του να σας ξεγελάσει. Αυτό το δυναμικό συμπαγές ηχείο διαθέτει τρεις αποκλειστικούς ενισχυτές κατηγορίας D που τροφοδοτούν τα διπλά του tweeters και το subwoofer. Παράγει μια ισορροπημένη, ισχυρή εμπειρία ήχου, αλλά μπορεί να χωρέσει στα πιο μικρά μέρη. Με την τεχνολογία Bluetooth 5.0 μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας σε εκπλήκτικό στερεοφωνικό ήχο χωρίς να χρειάζεστε πια καλώδια.

Τηλεόραση Samsung QLED 55″ 4K QE55Q60A

Samsung QLED Smart 4K TV Q60A. Πρόκειται για τηλεόραση Ultra HD 55 ιντσών QLED 4K, που διαθέτει έξυπνο τηλεχειριστήριο αλλά και βάση. Η τηλεόραση διαθέτει 3100 PQI, 20 watt ηχητικής ισχύος, 60 hertz digital και έναν έξυπνο επεξεργαστή Quantum 4K lite. Με το σχεδιασμό της Samsung, η τηλεόραση αποκτά ένα στενό, λεπτό πλαίσιο, το οποίο εξασφαλίζει κομψό φινίρισμα αλλά και μία επαναστατική εμπειρία προβολής που δεν έχεις ξαναδεί. Η τελευταία τηλεόραση Samsung Q60A είναι έτοιμη για το μέλλον.

Nintendo Switch Neon Red/Neon Blue & Mario Kart 8 Deluxe & 3 Μήνες Συνδρομή Nintendo Switch Online

Παραδοσιακό gaming. Παντού. Με το Nintendo Switch 2019, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου.

Nintendo Switch GameRing Fit Adventure

Στο Ring Fit Adventure, εξερευνείς έναν επεκτατικό κόσμο, πολεμώντας τους εχθρούς στην πορεία χρησιμοποιώντας ασκήσεις γυμναστικής που κάνεις και στην πραγματική ζωή. Μπορείς να επιτεθείς και να αμυνθείς χρησιμοποιώντας περισσότερα από 40 Fit Skills, οι οποίες είναι κινήσεις άσκησης χωρισμένες σε μπράτσα, κοιλιακούς, πόδια και γιόγκα. Το παιχνίδι παρέχει οδηγίες στους παίκτες για το πώς να εκτελέσει σωστά την άσκηση, με σωστή φόρμα και στάση που αντιμετωπίζει περισσότερη ζημιά στους εχθρούς.

Κάποτε στο Χόλιγουντ

Το πολυαναμενόμενο πρώτο μυθιστόρημα του Κουέντιν Ταραντίνο βασισμένο στην ομώνυμη, βραβευμένη από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ταινία του. Βίαιο, συναρπαστικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό, ένα βιβλίο με το οποίο ο δημιουργός του αναβιώνει ένα λογοτεχνικό είδος, την κινηματογραφική λογοτεχνία της δεκαετίας του 1970.

Πώς να αλλάξουμε τα πάντα

Το βιβλίο µάς συστήνει νεαρούς ακτιβιστές από όλο τον κόσµο και αντιπαραθέτει δύο φωτιές: τη φωτιά της κλιµατικής αλλαγής και τη φωτιά που έχει µέσα της η νέα γενιά. Όσο πιο πολλές σπίθες έχει αυτή η δεύτερη φωτιά, τόσο πιο έντονα θα λάµπει, λέει η Ναόµι Κλάιν, και καλεί τους αναγνώστες να προσθέσουν τη δική τους σπίθα, καθώς τους ρωτάει: «Είστε έτοιµοι να αλλάξετε τα πάντα;»

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ DIXIT

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

Ημερολόγιο Legami 2022 12Μ Ημερήσιο Small Lemon

Προγραμματίστε τις μέρες σας με στυλ, με το ημερήσιο ημερολόγιο Legami! Το ημερολόγιο 12 μηνών, Legami, έχει μια εξαιρετικά πρακτική διάταξη. Μπορείτε να σημειώνετε με ευκολία τις ιδέες, τα ραντεβού σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να θυμάστε! Είναι η ιδανική πρόταση για εσάς που θέλετε να κρατάτε καθημερινά οργανωμένες σημειώσεις!

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα