Χρηματιστήριο: Βγαίνουν εντολές αγορών, αντίσταση οι 550 μονάδες

Με την απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου να υποχωρεί εκ νέου, στα επίπεδα του 1,55%, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να υποχωρούν μεν, κάτω από μία ποσοστιαία μονάδα δε, το πετρέλαιο να καταρρέει στα 20 δολ. το βαρέλι και ο χρυσός, επίσης, στο κόκκινο, στα 1.645 δολ. η ουγγιά, ο γενικός δείκτης του Χ.Α. άνοιξε επίσης πτωτικά. Αλλά ελεγχόμενα. Υπάρχει η τάση προς το παρόν, επιστροφής προς τις 550

μονάδες.

Οι απώλειες κινούνται περί το 1% και με τον τζίρο λίγο πάνω από τα 5,4 εκατ. Ευρώ. Ο στόχος των 550 μονάδων φαίνεται έφικτός, αφού Jumbo και ΟΤΕ γύρισαν σε θετικό πρόσημο, ενώ και κάποια από τα τραπεζικά χαρτιά φαίνεται να απορροφούν την προσφορά που βγαίνει.

Οι απώλειες στις τράπεζες φαίνεται ότι είναι ελεγχ όμενες, με την Alpha να υποχωρεί κατά 1,5%, η ΕΤΕ οριακά, μόλις 0,4%, περί το 3% οι απώλειες της Eurobank και σχεδόν 2,4% της Πειραιώ.

Πτώση πάνω από 5% για την Βιοχάλκο και πάνω από 3% για τον ΟΠΑΠ τον ΟΛΠ και την Coca Cola. Πάνω από 2% η πτώση για τον Μυτιληναίο, την Μότορ Όιλ και πάνω από 1% για την Τέρνα Ενεργειακή, την ΕΧΑΕ, την ΕΥΔΑΠτην Ελλάκτωρ, την ΔΕΗ, την ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ και την Aegean.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηματιστήριο, Βγαίνουν, 550,chrimatistirio, vgainoun, 550