Χαμός στο Instagram με φωτογραφία του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον από το μετρό της Αθήνας

Χαμός έγινε στο Instagram του Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρα του Βρετανού προέδρου Μπόρις Τζόνσον, λόγω της λανθασμένης χρήσης της προστατευτικής μάσκας απέναντι στον κορονοϊό.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα, όπου πέρασε το καλοκαίρι σε Πήλιο και Κύθνο, ο Στάνλεϊ Τζόνσον επισκέφτηκε την Αθήνα

και συγκεκριμένα την Ακρόπολη.

Μέσα από τον λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία του μέσα από τον σταθμό του μετρό φορώντας μάσκα, όπως επιβάλλεται από τον νόμο, ωστόσο χωρίς να καλύπτει τη μύτη του κάτι που πυροδότησε σχόλια.

«Η μάσκα πρέπει να είναι πάνω από τη μύτη σου Στάνλεϊ», «Μην αφήσεις τον γιο σου να δει αυτή τη φωτογραφία, γρήγορα κάλυψε τη μύτη σου», «ο γιος σου δεν σου έχει δείξει πώς να φοράς μια μάσκα;», «φόρεσέ την σωστά Stanley» ήταν μερικά από τα σχόλια που συνόδευσαν τη φωτογραφία στο Instagram!

Μάλιστα, σε άλλη φωτογραφία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο Στάνλεϊ Τζόνσον ποζάρει χαμογελαστός χωρίς μάσκα.

View this post on Instagram

In the Metro on the way to the Acropolis

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on Sep 26, 2020 at 11:31pm PDT

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού, ο Στάνλεϊ Τζόνσον παρά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε στη Βρετανία, απτόητος έκανε το καθιερωμένο του ταξίδι στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας και βρέθηκε στο Πήλιο για να απολαύσει τις διακοπές του στην πολυτελή του βίλα.

View this post on Instagram

In Athens on the way home. Wonderful time to visit the Acropolis.

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on Sep 26, 2020 at 11:26pm PDT

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα