Μπίλι Άιλις: Μίλησε ανοικτά για το σύνδρομο Τουρέτ και τα τικ της – Με προσβάλουν όταν γελούν

Η Μπίλι Άιλις, η διάσημη νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για το σύνδρομο Τουρέτ από το οποίο πάσχει και τα τικ της, σε συνέντευξη της στον Ντέϊβιντ Λέτερμαν για τη σειρά του στο Νέτφλιξ “My Next Guest Needs No Introduction”.

Η Μπίλι Αϊλις έχει τα τικ της από 11 χρονών

Η Άιλις, η οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 11 ετών με τη νευρολογική αυτή διαταραχή, η οποία συνήθως προκαλεί ανεξέλεγκτα και ανεπιθύμητα φωνητικά τικ

και/ή επαναλαμβανόμενες κινήσεις, είπε ότι οι άνθρωποι μερικές φορές παρεξηγούν τι συμβαίνει.

«Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι άνθρωποι είναι να γελούν επειδή πιστεύουν ότι προσπαθώ να είμαι αστεία», είπε. «Και πάντα νιώθω απίστευτα προσβεβλημένη».

Η 20χρονη που έχει ήδη επτά βραβεία Grammy και είναι γνωστή για τους σκοτεινούς στίχους της, είπε ότι και άλλοι καλλιτέχνες της έχουν εκμυστηρευτεί ότι έχουν σύνδρομο Τουρέτ αλλά είπε ότι «δεν θα τους “δώσει” γιατί δεν θέλουν να το συζητήσουν».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε ακόμα ότι ενώ μερικά από τα τικ της έχουν υποχωρήσει, κάποια άλλα παραμένουν σε ήπια μορφή.

«Αυτά δεν θα τα παρατηρούσες ποτέ αν είχαμε μια συζήτηση», είπε η Άιλις. «Όμως για μένα είναι πολύ εξαντλητικό».

Η Άιλις είπε ότι της είναι ευχάριστο να μιλάει για αυτό, καθώς είναι «ενδιαφέρον» για εκείνη. Είπε επίσης ότι δεν εμφανίζει τικ ενώ παίζει.

«Όταν κυκλοφορώ δεν κάνω καθόλου τικ», είπε.

Πηγή: CNN

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρίνα Πατούλη παρουσιάζει το νέο της μαγαζί στη Μύκονο – Δείτε video

Η Έμα Στόουν αποχαιρετά το μοντέρνο σπίτι της στο Μαλιμπού

Keywords
Τυχαία Θέματα