Άρθρο παρέμβαση: Κάντο όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης

19:50 8/7/2020 - Πηγή: Mononews

Ο εκδότης της Alter Ego κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια κίνηση για την οποία πρέπει άπαντες να του δώσουν συγχαρητήρια.

Επέστρεψε όλα τα λεφτά που πήρε ο μιντιακός του όμιλος (MEGA, ΒΗΜΑ, in.gr, to vima.gr) για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» πίσω

στο κράτος, με τη σημείωση να δοθούν στους άνεργους δημοσιογράφους. Πρόκειται για μια κίνηση που μόνο θετικά μπορεί να την δει κάνεις.

Ανεξάρτητα από το για ποιο λόγο το έκανε (και δεν έχει καμιά σημασία) τα χρήματα που έλαβε η εταιρεία του (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) δεν είναι αμελητέο νούμερο για τα μεγέθη της Alter Ego.

Είναι βέβαιο ότι η εταιρεία του μόνο και μόνο από αυτά τα λεφτά θα έβγαζε για το 2020 κέρδη. Μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία. Και οι εταιρείες για να επιβιώσουν πρέπει να είναι κερδοφόρες. Ανεξάρτητα αν ανήκουν στον Μαρινάκη ή σε κάποιον άλλο μεγάλο η μικρό επιχειρηματία.

Προφανώς οι πικρόχολοι θα πουν ότι ο Μαρινάκης έχει λεφτά, είναι εφοπλιστής με 100 καράβια και ότι δεν θα του λείψουν αυτά τα χρήματα.

Αυτό φυσικά είναι τεράστιο λάθος. Και όποιος το πει αυτό, θα είναι απλά ηλίθιος.

Καμιά επιχείρηση, ειδικά στις σημερινές ημέρες, δεν γυρνάει λεφτά πίσω.

Σε μια εποχή που τα έσοδα των media, ειδικά των εφημερίδων, υποχωρούν, τα χρήματα αυτά είναι σημαντικά για μια επιχείρηση media.

Ο καθένας ας αποφασίσει. Υπάρχουν δεκάδες ιδρύματα που στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να δωρίσει τα λεφτά που πήρε. Ας ψάξει να τα βρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα