Αρνητικά τα futures στην Wall Street λίγο πριν το ξεκίνημα των συνεδριάσεων

Πτωτικά είναι τα futures στην Wall Street λίγο πριν ανοίξει η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς είναι επηρεασμένα από τις διεθνείς εξελίξεις και την ανησυχία που κυριαρχεί στις αγορές που βρίσκονται υπό τον φόβο αναζωπύρωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείας όσο και στο Πεκίνο.

Ο φόβος λόγω κορονοϊού συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το Σάββατο ανακοινώθηκαν περισσότερα από 22.οοο και 711 νέοι θάνατοι και οι φόβοι για ένα δεύτερο κύμα επηρεάζουν αρνητικά

τις αγορές, καθώς τόσο στο Χρηματιστήριο του Πεκίνου όσο και τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, είναι στο κόκκινο. Επιπλέον, το νέο κύμα διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας, μετά και την νέα δολοφονία 27χρονου αφροαμερικάνου από το χέρι αστυνομικού την Κυριακή εκτοξεύουν την αβεβαιότητα και εντείνουν την εσωτερική κρίση στις ΗΠΑ.

Η κακή ημέρα από το πρωί φαίνεται, καθώς οι ασιατικές μετοχές υποχώρησαν σήμερα Δευτέρα 15/6  υπό τον φόβο για ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων από κοροναϊό στο Πεκίνο αναγκάζοντας τους επενδυτές να ψάχνουν για ασφαλή καταφύγια.

Το ξεκίνημα της Wall Street είναι επίσης αβέβαιο καθώς τα futures για τον Dow Jones κινούνται στο κόκκινο, προβλέποντας απώλειες 2,45% στις 24.788 μονάδες όπως επίσης και για τον S&P500 που βρίσκεται βυθισμένος στο 2,04%. Τα futures του τεχνολογικού δείκτη NASDAQ βρίσκονται στο -1,32%, στις 9.505 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνητικά, Wall Street,arnitika, Wall Street