Απαράδεκτη ανάρτηση Πολάκη εναντίον του Βασιλακόπουλου – Έμμεση στήριξη του προπηλακισμού του καθηγητή

Όσοι απορούσαν αν έχει πολιτική έκφραση αυτό το ετερόκλητο πλήθος, αρνητών, ανεμβολίαστων, επιχειρηματιών που δεν εφαρμόζουν τους κανόνες και εκπροσώπων των ΜΜΕ που υπονομεύουν την εμβολιαστική εκστρατεία, πήραν την απάντησή τους.

Αφορμή δόθηκε με την περιπέτεια του καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Βασιλακόπουλου στη γνωστή ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όπου δέχτηκε επίθεση επειδή ζήτησε να γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών, όπως ορίζουν οι σχετικές ΚΥΑ.

Ο

Παύλος Πολάκης –ποιος άλλος;– έσπευσε να αναπαραγάγει μια ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που επιτέθηκε ad hominem στον κ. Βασιλακόπουλο, αντικρούοντας δηλαδή όχι τα της επίθεσης , αλλά «καταγγέλλοντας» ότι το γεύμα το πλήρωνε φαρμακευτική (κάτι τέτοιο όμως δεν απαγορεύεται, ενώ απαγορεύεται να μη γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού).

Αν όμως ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι μια περίπτωση σε μια γωνιά της ζούγκλας της δημόσιας σφαίρας, ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό πρόσωπο, αγαπημένος βουλευτής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Και το να επιτίθεται σε έναν συνάδελφό του γιατρό, ο οποίος αν μη τι άλλο ζήτησε να εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας, συνιστά πολιτική πράξη με σαφές πρόσημο.

Ο κ. Πολάκης έγραψε λοιπόν στο Facebook:

«Δαπιτάκο Βασιλακόπουλε, που έγινες καθηγητής κουβαλώντας προτζέκτορες και εργασιορυπαίνοντας……. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, πρώτον ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και δεύτερον σου έχω σούρει πολύ λίγα!!!!

Υ.Γ. Όλοι στην ταβέρνα Ζιώγα αν βρεθούμε από ‘κει!!».

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε και τι εννοούσε μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας, που σε μια απίστευτα ανορθολογική θέση, ζήτησε επιστήμονες «κοινής αποδοχής». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει, προφανώς, επιστήμονες που ταιριάζουν στη μενταλιτέ του κ. Πολάκη!

Διαβάστε επίσης:

Βασιλακόπουλος: Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία, δέχομαι απειλές

Μια έτσι, μια γιουβέτσι ο Τσίπρας για τους ανεμβολίαστους

Πλεύρης: Αήθης επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα από τον Παύλο Πολάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαράδεκτη, Πολάκη, Βασιλακόπουλου – Έμμεση,aparadekti, polaki, vasilakopoulou – emmesi