Άννα Βίσση: Αποθέωση για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ και την μουσική βραδιά στο Mega

11:00 2/5/2020 - Πηγή: Mononews

Μια απολαυστική μουσική βραδιά γεμάτη αγαπημένες επιτυχίες χάρισε η Άννα Βίσση στους τηλεθεατές του Mega, το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Με ροκ στιλιστική διάθεση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ φόρεσε το τζιν της και ένα μαύρο t-shirt και ερμήνευσε τις μεγαλύτερες λαϊκές και ποπ

επιτυχίες υπό την συνοδεία των ταλαντούχων μουσικών της.

Ακόμη υποδέχτηκε μέσω Skype μοναδικούς καλεσμένους, όπως την κόρη της Σοφία Καρβέλα, μαζί με τα εγγόνια της, τους κορυφαίους Έλληνες τενίστες Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, την τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα και τον Γάλλο σχεδιαστή, Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Λίγο πριν την λήξη του «Μένουμε Σπίτι», η Άννα Βίσση συγκίνησε και καθήλωσε τους θαυμαστές της, οι οποίοι μέσα από τα social media την αποθέωσαν.

Ειδικότερα, μόνο στο Twitter τα μηνύματα με το hashtag #SpitimetinAnna έφτασαν σχεδόν τα 16.000 και γρήγορα έγινε το Δημοφιλέστερο Θέμα της βραδιάς.

Το τεράστιο ταλέντο και η διαχρονική φωνή της Άννας Βίσση μάγεψε και ταξίδεψε το κοινό, που το έχει τόσο ανάγκη εν μέσω καραντίνας.

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση. Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε», ξεκίνησε την μουσική βραδιά η αγαπημένη καλλιτέχνις.

Η Άννα Βίσση παρακολούθησε την μαγνητοσκοπημένη συναυλία μαζί με τον Νίκο Καρβέλα. Μάλιστα, δημοσίευσε σέλφι στο Instagram.

View this post on Instagram

Περιμένοντας να με δούμε …# @megatvcom #spitimetinanna

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on May 1, 2020 at 1:04pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα