Όμιλος Grimaldi Lines: Αναζητά ναυτικούς για 15 επιβατηγά πλοία του

Ο ναπολιτάνικος ναυτιλιακός όμιλος Grimaldi Lines ανακοίνωσε ότι ότι υπάρχουν πολλές θέσεις για τα πλοία του, τύπου ro-pax και ζητά προσωπικό για βοηθητικές θέσεις, σερβιτόρους και επίκουρους, σεφ και άλλες ειδικότητες.

Η εταιρεία, διευκρινίζει επίσης ότι «Όσοι δεν έχουν ακόμη φυλλάδιο πλοήγησης ή δεν έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα STCW μπορούν επίσης να υποβάλουν την αίτησή τους: ο όμιλος Grimaldi θα προσφέρει υποστήριξη για την απόκτηση

των απαραίτητων εγγράφων για την επιβίβαση σε όσους αποδεικνύουν ότι έχουν τα σωστά προσόντα» ενημερώνει η εταιρεία .

Μπορείτε να συμβουλευτείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις και να στείλετε το βιογραφικό σας μέσω της ειδικής σελίδας του Ομίλου Grimaldi .

«Ο στόλος επιβατηγών πλοίων της Grimaldi Lines διαθέτει 15 σύγχρονα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία. Αυτά εξυπηρετούν πολλά ιταλικά λιμάνια, από τη χερσόνησο έως τα μεγάλα νησιά (Σικελία και Σαρδηνία), συνδέοντάς τα μεταξύ τους και με τα κύρια λιμάνια της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Τυνησίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:Δύο υβριδικά πλοία-μαμούθ του Grimaldi στη γραμμή Ραβένα – Μπρίντιζι – ΚατάνιαΟΛΠ: Στα 29,099 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνοΝέες εξελίξεις στην Eletson: Αποχώρησε από την εταιρεία η Blackstone
Keywords
Τυχαία Θέματα