Αλίκη Κατσαβού: Τι απαντά στην «προειδοποίηση» της Σάντρας Βουτσά για τα κληρονομικά

12:15 3/6/2020 - Πηγή: Mononews

Στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά αναφορικά με την κληρονομιά και περιουσία του Κώστα Βουτσά απάντησε σήμερα η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», η χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά δήλωσε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τις κόρες του Κώστα Βουτσά και προτιμάει να μην λάβει περαιτέρω δημοσιότητα το θέμα της κληρονομιάς που άφησε πίσω του ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε

να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν. Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού για τη σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά.

Προηγουμένως, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε κανονίσει τα κληρονομικά του πριν τη γνωρίσει.

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», είχε δηλώσει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα