Αλ. Ζαχαριάς: Γλίτωσε με τη Ferrari, χάθηκε για μια παρεξήγηση

Σοκ και θρήνο έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 23χρονο γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/07) στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες.

Το απόγευμα της Τρίτης η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να αγοράσει ένα παιχνίδι για τον μικρό της γιο. Τη δημοσιογράφο συνήθιζε να την εξυπηρετεί στο κατάστημα ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ο οποίος όμως έλειπε εκείνη την ώρα. Όταν η Ελένη Λαζάρου έφτασε στο ταμείο, χτύπησε το τηλέφωνό

της και την ενημέρωσαν για το θανατηφόρο τροχαίο του νεαρού Αλέξανδρου.

Η ίδια με μια συγκλονιστική ανάρτηση περιγράφει τι συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, καθώς και τον λόγο που ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε πάρει το αμάξι του και δεν βρισκόταν στο κατάστημα.

Η ανάρτηση της Ελένης Λαζάρου στο Facebook 

«Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. «Κρίμα» σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε, γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο. Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση. «Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών». Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. «Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του. Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πήγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί μου είπε» σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί…

Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν».

Χθες το απόγευμα -όπως πολά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα…

Posted by Eleni Lazarou on Tuesday, July 23, 2019

Το ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Εκτός από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της γυναίκας που οδηγούσε το προπορευόμενο όχημα, οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και το ΙΧ του Αλέξανδρου Ζαχαριά προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα συμπεριλαμβάνονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Ζαχαριάς είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών, κάτι που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θανατηφόρων τροχαίων.

Πριν από λίγα χρόνια

Πριν από πέντε χρόνια ο πατέρας του νεαρού Ζαχαριά είχε εμπλακεί σε ένα άλλο τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε σημειωθεί στις 3 Αυγούστου του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Πρωταγωνιστής στο τροχαίο είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γνωστός για τα καταστήματα εμπορίας παιχνιδιών, ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari και κόκκινου χρώματος, συμμετείχε στο ατύχημα κατά το οποίο ενεπλάκησαν ακόμη δύο Ι.Χ. (Smart, Audi).

Το όχημά του κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης της κόκκινης Ferrari, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο τότε,  γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

The post Αλ. Ζαχαριάς: Γλίτωσε με τη Ferrari, χάθηκε για μια παρεξήγηση appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα