Άκης Πετρετζίκης: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική μου αποτυχία (video)

Μπορεί να έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο πρώτο MasterChef του Mega, ωστόσο, ο Άκης Πετρετζίκης χάραξε τη δική του πορεία στο χώρο της μαγειρικής και πλέον έχει γίνει ο νούμερο ένα σεφ στην Ελλάδα.

Μιλώντας

στην εκπομπή Happy Day για την επιστροφή της εβδομαδιαίας του εκπομπής, ο Άκης Πετρετζίκης, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από το BBC για να συμμετάσχει στο βρετανικό «Ready, Steady Cook», αλλά και το αντίστοιχο show στην Ελλάδα, το οποίο και παρουσίασε το 2017 και αποτέλεσε, σύμφωνα με τον ίδιο, την μεγαλύτερη τηλεοπτική του αποτυχία.

«Με ένα email το BBC μου ζήτησε να συμμετάσχω στο Ready Steady Cook. Έπαιξε ρόλο πάρα πολύ ότι είχα κάνει το αντίστοιχο concept, μη πετυχημένο βέβαια στην Ελλάδα. Το είχα κάνει εδώ πέρα, σαν παρουσιαστής και όχι σαν μάγειρας. Εκ των πραγμάτων θεωρώ ότι το πιο αποτυχημένο πρότζεκτ που έχω κάνει στη ζωή μου, μιας και μιλούσαμε για επιτυχίες και αποτυχίες, είναι το Ready Steady Cook. Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά. Τελικά, όμως, μου βγήκε μάλλον σε καλό»!

«Eχω την λογική πάντα πως είτε κάνω καλά είτε δεν το κάνω καθόλου. Δεν γίνεται οτιδήποτε φτιάχνεις να είναι επιτυχημένο. Πίσω από την επιτυχία κρύβονται πάρα πολλές αποτυχίες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!», είχε γράψει ο Άκης Πετρετζίκης σε παλαιότερη ανάρτηση του στο Instagram, όταν του είχε γίνει η πρόταση με τους followers φυσικά να του δίνουν συγχαρητήρια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα