«Άγριες Μέλισσες»: Συντετριμμένη η Μυρσίνη που χάνει ακόμα ένα γιο (video)

Φρέσκο επεισόδιο θα απολαύσουμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες» στις 22:45 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Στο σημερινό 23ο επεισόδιο, ο εκφοβισµός που δέχεται η Ελένη από τα τσιράκια του ∆ούκα για να πουλήσει τα χωράφια της είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασηµίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Ο Νικηφόρος προσπαθεί µε κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώµη.

Παράλληλα, το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει τον δρόµο του µε επιτυχία, καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάµπρο από δάσκαλο είναι ορατός.

Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά

τη Βιολέτα, µε τελικό του στόχο, όµως, να την εκδικηθεί.

Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται µε τον ∆ούκα για το θέµα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιµοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασηµίνα.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε ότι η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί.

Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο.

Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει.

Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Δείτε το trailer:

The post «Άγριες Μέλισσες»: Συντετριμμένη η Μυρσίνη που χάνει ακόμα ένα γιο (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα