Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο του Π. Ζάρλα: «Διαμελίστηκε παντού»

Σοκ προκαλούν οι ολοένα και πιο λεπτομερείς πληροφορίες, που έρχονται στο φως, σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, που έχει συγκλονίσει τους επώνυμους, αλλά και τον κόσμο που τον είχε αγαπήσει μέσα από το ριάλιτι αγάπης, που συμμετείχε.

Ο παίκτης του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα, πάνω στη λεωφόρο Συγγρού. Ο Πάνος βρήκε

ακαριαίο θάνατο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Τις τελευταίες ώρες πολλοί φίλοι του έχουν γράψει τα δικά τους μηνύματα στα social media, εκφράζοντας τη λύπη τους για τον θάνατό του.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου νέου κάνουν έκκληση σε όποιον ξέρει το οτιδήποτε σχετικά με το πως προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα να απευθυνθούν στην αστυνομία και να δώσουν πληροφορίες. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, ο νεαρός έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Πριν λίγη ώρα ήρθε στο φως μια μαρτυρία, ενός ανθρώπου φαίνεται να ήταν παρών στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο προστατευτικό της λεωφόρου. Τα όσα αποκαλύπτει γι’ αυτά που είδε είναι συγκλονιστικά και φαντάζουν απίστευτα. Στην ανάρτησή του, ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο, έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

Δείτε την ανάρτηση του αυτόπτη μάρτυρα:Η ανάρτηση του αυτόπτη μάρτυρα στο θάνατο του Πάνου Ζάρλα

The post Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο του Π. Ζάρλα: «Διαμελίστηκε παντού» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα