Yπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

17:04 2/7/2020 - Πηγή: Mononews

4 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου και διέμενε, εξελίξεις συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση η κοπέλα εκείνη την περίοδο κατέθεσε στις αρχές αφού επέστρεψε από το Λονδίνο όπου και διέμενε.

Ο ίδιος δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με το άτυχο συμβάν και πλέον δεν αποκλείεται να συνεχίσει τις έρευνες η ΕΛΑΣ με την αναγνώριση

υπόπτων.

Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές, κινητά και υλικό που ενδεχομένως δώσει πολύτιμα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας.

«Βρισκόμαστε σε πολύ ευαίσθητη καμπή σε ό,τι αφορά την έρευνα και θεωρώ ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε απόδοση συγκεκριμένων κατηγοριών σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί υπάρχει ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε δύο άτομα… Πρέπει να βρούμε ποιος λέει ψέματα και ποιοι ήταν αυτοί οι δύο», είχε δηλώσει στην Espresso ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης.

Το χρονικό

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και σπούδαζε. Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα