Survivor: Άσχημα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα (video)

Τι είδαμε στο Survivor της Δευτέρας

Για ένα μαγικό ταξίδι στην Κολομβία αγωνίστηκαν «Μαύροι» και «Άσπροι» στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τους παίκτες των δύο ομάδων.

Προηγουμένως, οι παίκτες αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι μνήμης με την Άσπρη ομάδα να κατακτά τη νίκη και να απολαμβάνει ένα κέικ

σοκολάτας, χάρη στην Αφροδίτη.

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι «ρίχτηκαν στη μάχη», για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο της βραδιάς.

Το εισιτήριο για την Κολομβία κατάφερε να πάρει η Μαύρη ομάδα, επικρατώντας με σκορ 10 – 6 κόντρα στην Άσπρη.

Οι νικητές, όπως ήταν αναμενόμενο, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τα νέα όμως για την Κατερίνα Δαλάκα, δεν ήταν τόσο ευχάριστα, αφού όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη χώρα της λατινικής Αμερικής λόγω του διαβατηρίου της που έχει λήξει.

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα περάσουν δύο ημέρες σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της χώρας Μπογκοτά, θα διασκεδάσουν στην πόλη και θα απολαύσουν πλούσιο φαγητό.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε ένταση για ακόμη μία φορά ανάμεσα στους παίκτες.

Τη στιγμή που αγωνιζόταν ο Εμρέ, ο Μπόρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μετά το τέλος του παιχνιδιού την αντίδραση του Γιουσούφ, ενώ έξαλλος ήταν και ο Εμρέ, που πέταξε ότι βρήκε μπροστά του.

Δείτε τα βίντεο:

The post Survivor: Άσχημα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα