Sony: Ξεπούλησε το νέο PlayStation 5 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Η μεγάλη αναμονή των απανταχού gamers για τη νέα κονσόλα Play Station 5 της Sony έλαβε τέλος αφού την Πέμπτη, έγινε το «λανσάρισμα» της νέας κονσόλας επόμενης γενιάς στην αγορά. Μάλιστα, η απήχηση της ήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα  σε λίγη ώρα.

Οι πωλήσεις του πολυαναμενόμενου PS5, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της διαδικτυακής κοινότητας, ήταν διαθέσιμες μονάχα μέσω προπαραγγελιών,

έναν αναμενόμενο περιορισμό λόγω των συνθήκων και  των περιορισμών που έχει δημιουργήσει η έξαρση της πανδημίας COVID-19.

Παρ’ όλα αυτά, η επόμενης γενιάς κονσόλα, που πωλείται έναντι 500 δολαρίων, έγινε sold out σε μεγάλους retailing ιστοτόπους σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, με μερικούς να διεξάγουν μέχρι και λοταρίες για τη πώληση του περιορισμένου αποθέματος. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η μεγάλη πλατφόρμα της Ιαπωνικής Mercari Inc, όπου οι τιμές των κονσόλων του PS5 ξεπέρασαν τα 900 δολάρια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Reuters.

H Sony έχει επικεντρωθεί στις διαδικτυακές πωλήσεις, όπως κάθε άλλη επιχείρηση B2C, προωθώντας το μήνυμα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, του κατ’ οίκον περιορισμού και φυσικά την ενίσχυση της διαδικτυακής αγοράς.

Διαβάστε επίσης:

Sony: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το πολυαναμενόμενο Playstation 5

Πώς η ζήτηση για online γιατρούς δημιούργησε έναν κολοσσό 39 δισ. δολαρίων

Sony: Στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του εθισμού των παιδιών στα βιντεοπαιχνίδια

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα