Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Αυτοκίνητου της Χρονιάς» για την Ελλάδα

Η ώρα της ανάδειξη του αυτοκινήτου της χρονιάς 2021 για την Ελλάδα έφτασε.

Πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία των 27 εκλεκτόρων δημοσιογράφων μέσα από την οποία αναδείχθηκε το «Αυτοκίνητο του 2021» για την Ελλάδα. Οι δημοσιογράφοι επέλεξαν ως αυτοκίνητο της χρονιάς το Renault

Captur.

Ο ανεξάρτητος θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», εξελίσσεται διαρκώς τα τελευταία 15 χρόνια. Οι δημοσιογράφοι μέλη του, επιλέγουν κάθε φορά το καλύτερο μοντέλο, ανάμεσα στα νέα αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στην εγχώρια αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους.

Τα προηγούμενα 15 χρόνια αναδείχτηκαν τα εξής μοντέλα: Seat Leon, Mazda 2, Honda Jazz, Skoda Yeti, Volvo S60, Lancia Y, Volvo V40, Renault Clio, Opel Corsa, Jeep Renegade, Citroen C3, Ford Fiesta, Skoda Karoq, Peugeot 208. H επιλογή έγινε με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, το σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλλει, ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην εκάστοτε ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη των καταναλωτών για την αυτοκίνηση.

Δείτε την εκδήλωση:

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα 10 αυτοκίνητα που διεκδίκησαν τον επίζηλο τίτλο προέκυψαν από τα 22 συνολικά καινούργια μοντέλα που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες στη χώρα μας και είναι, με αλφαβητική σειρά: Ford Puma, Hyundai i20, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Skoda Kamiq, Toyota Yaris, VW ID 3.

Η εκδήλωση φέτος λόγω πανδημίας φιλοξενήθηκε στην ψηφιακή πλατφόρμας LiveOn της Ethos Media. Επίσης προβλήθηκε μέσω του ΕΡΤFlix, της ΕΤ3, από τον ιστότοπο του ΑτΧ καθώς και από άλλες διαδικτυακές σελίδες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχει το περιοδικό του «Αυτοκινήτου του 2021».

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου (ΣΕΑΑ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ). Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη των εταιριών Εθνική Ασφαλιστική & NBG Leasing, ενώ την επιμελείται η εταιρία CGC Communication.

Ο Τάκης Πουρναράκης ήταν ανάμεσα στους 27 εκλέκτορες-ειδικούς δημοσιογράφους του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Στα χέρια μας το νέο Seat Leon

33 νέα περιπολικά Hyundai i30 για την Ελληνική Αστυνομία

Γιατί επιτίθεται στην ηλεκτροκίνηση ο Toyoda;

Keywords
Τυχαία Θέματα