Kristin Holth: Μία πανίσχυρη πρώην τραπεζίτισσα στο ΔΣ της GasLog του Πήτερ Λιβανού

Την τοποθέτηση της Kristin Holth, πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της DNB Bank στον τομέα της ναυτιλίας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας GasLog Ltd του εφοπλιστή Πήτερ Λιβανού, ως ανεξάρτητο μέλος, ανακοίνωσε η διοίκηση της ναυτιλιακής.

Η Holth, σύμφωνα με τη Lloyd’s List, είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κλάδο της ναυτιλιακής τραπεζικής και τα τελευταία τέσσερα χρόνια περιλαμβάνεται στην ομώνυμη λίστα με τα 100 κορυφαία

ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Από το 2017 έως το 2020, διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Global Head της Ocean Industries στην DNB Bank ASA, τον μεγαλύτερο όμιλο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Νορβηγίας. Έχει σημαντική εμπειρία στις κεφαλαιαγορές και στη χρηματοδότηση και κατείχε πολλές διευθυντικές θέσεις στην DNB, όπως  Global Head of Shipping, Offshore & Logistics για 4 χρόνια και γενική διευθύντρια της DNB Americas για 6 χρόνια.

Επίσης συμμετέχει και σε άλλα διοικητικά συμβούλια, όπως της Maersk Drilling, όπου είναι ανεξάρτητο μέλος  από τον Απρίλιο του 2020.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το BI Norwegian Business School.

Σε δήλωσή του, ο Πήτερ Λιβανός, Πρόεδρος του ΔΣ της GasLog επισημαίνει: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καλωσορίζω την Kristin στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η εμπειρία της στις αγορές της ναυτιλίας και της ενέργειας και η αποδεδειγμένη ηγετική της ικανότητα την καθιστούν μια εξαιρετική προσθήκη στο ΔΣ της GasLog. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα