Karl Lagerfeld & Puma ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους το περασμένο φθινόπωρο, τα δύο brands ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια σύγχρονη  συλλογή sportswear για άνδρες και γυναίκες.


Η PUMA and ο οίκος KARL LAGERFELD ανανεώνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για τη δημιουργία μίας ακόμη σύγχρονης capsule collection για τον άνδρα και τη γυναίκα. Τα υποδήματα, τα ενδύματα και τα αξεσουάρ της συλλογής είναι εμπνευσμένα από iconic σχέδια της PUMA,

δοσμένα μέσα από την πρωτοποριακή και πολυτελή ματιά του μοναδικού KARL LAGERFELD.

Η δεύτερη συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD συνδυάζει τη διαχρονικότητα με τη μοντέρνα πολυτέλεια, καθώς αποτυπώνει τη σπουδαία κληρονομιά της PUMA. Η συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD αποτελείται από must-have κομμάτια για Γυναίκες και Άνδρες, με κεντρικό άξονα τη θρυλική ρίγα PUMA formstrip όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Μέσα από νέα κοψίματα, τεχνικές λεπτομέρειες και υφάσματα υψηλής ποιότητας, η συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD μεταμορφώνει το sportswear σε fashion statement.

Για τη Γυναίκα

Μένοντας πιστή στην all-time-classic σιλουέτα ROMA της PUMA, η συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD ανανεώνει το μοντέλο με έναν total black καμβά, κατάλευκα κορδόνια και λευκή oversized σόλα με το εντυπωσιακό «KARL LAGERFELD» σε μαύρο. Το κομψό look συμπληρώνεται με φαρδύ μαύρο παντελόνι με λευκό άνοιγμα στο πλάι που κλείνει με μαύρα κουμπιά, και ολοκληρώνεται με το PUMA X KARL LAGERFELD crop top σε μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες, με την iconic PUMA formstrip σε εκθαμβωτικό λευκό.

Για τον Άνδρα

Η συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD παρουσιάζει τα PUMA CELL ALIEN σε μπλε azure με γκρι και μαύρες λεπτομέρειες στο άνω μέρος, και κόκκινες νότες στη σόλα. Το look συμπληρώνει η μαύρη φόρμα με τη λευκή ρίγα και ολοκληρώνει το jacket σε μαύρο και κόκκινο, με έντονο λευκό λογότυπο στα μανίκια και τον αυχένα. Το ανανεωμένο και sophisticated PUMA formstrip σε λευκό δίνει την τελική fashion πινελιά στο μοναδικό σύνολο.

Η ολοκληρωμένη συλλογή PUMA X KARL LAGERFELD, που περιλαμβάνει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, θα διατίθεται στα αποκλειστικά καταστήματα PUMA σε Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 40Α), Κολωνάκι (Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ), Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 36) καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

The post Karl Lagerfeld & Puma ανανεώνουν τη συνεργασία τους appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα