GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε (video)

Στη δοκιμασία αποχώρησης της Δευτέρας στο GNTM, οι 19 υποψήφιες κλήθηκαν να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούσαν τις αέρινες δημιουργίες της σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του φωτογράφου Βασίλη Τοπουσλίδη.

Μάλιστα, για πρώτη φορά τα κορίτσια έπρεπε να συνεργαστούν, καθώς πόζαραν σε ζευγάρια, τα οποία και επέλεξε η Σουζάνα, η οποία είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει κατάλληλα προς όφελός της, κάτι που επεσήμαναν και οι «FF», η νέα

«Πεντάδα της Φωτιάς».

Την ώρα της κριτικής, οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως τις δύο χειρότερες φωτογραφίες έχουν αυτή τη φορά η Ιωάννα και η Γκλόρια.

Στο τέλος, η Γκλόρια έλαβε τη φωτογραφία της και με αυτόν τον τρόπο κέρδισε ακόμα μία ευκαιρία.

Από την άλλη η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα.

Δείτε το βίντεο:

«Ήταν το σωστό να αποχωρήσω εγώ. Αν έδιναν τη φωτογραφία σε μένα αντί για την Γκλόρια θα το θεωρούσα αδικία. Είναι ένα τέλος. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κλαίμε, αντιθέτως πρέπει να βλέπουμε τα θετικά και να προχωράμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα λίγο μετά την αποχώρησή της.

Παράλληλα, η Ελευθερία έγινε το μήλο της έριδος όταν αποκάλυψε μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της. Οι εντάσεις στο σπίτι αυξήθηκαν κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ελευθερίας από το δωμάτιο των «FF».

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε η Μαρτίνα, που ανήκει στην κλίκα του GNTM 2 και θέλησε να διώξει την Ελευθερία.

«Ούτε εγώ σε θέλω εδώ», είπε η Σουζάνα, ενώ η Ελευθερία υπερασπιζόταν τον εαυτό της.

Η Ελευθερία, τελικά, μάζεψε τα πράγματά της, με τη βοήθεια των άλλων κοριτσιών και άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι του GNTM 2.

Δείτε το βίντεο:

The post GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα