Forthnet: Μπαίνει και επίσημα στην κινητή τηλεφωνία μέσω Vodafone

Στην υπογραφή συμφωνίας με την Vodafone, η οποία θα της επιτρέπει να εισέλθει στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και στο mobile internet προχώρησε η Forthnet.

Η Forthnet θα χρησιμοποιεί το ραδιοδίκτυο της Vodafone

και θα λειτουργεί ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO). Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές «θα είναι τετραετούς διάρκειας από την ημερομηνία έναρξης εμπορικής διάθεσης από τη Forthnet των ανωτέρω υπηρεσιών, που προβλέπεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Forthnet

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» (στο εξής «Forthnet») ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» για τη χονδρική πρόσβαση στο ραδιοδίκτυο της τελευταίας με σκοπό η Forthnet να διαθέσει στο κοινό υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και mobile internet, ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO).

H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι τετραετούς διάρκειας από την ημερομηνία έναρξης εμπορικής διάθεσης από τη Forthnet των ανωτέρω υπηρεσιών, που προβλέπεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

The post Forthnet: Μπαίνει και επίσημα στην κινητή τηλεφωνία μέσω Vodafone appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα