Eurovision 2020: Η Κύπρος θέλει να εντυπωσιάσει ξανά- Τα επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση

Μπορεί μερικοί να πιστεύουν ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ωστόσο κάποιες χώρες έχουν βάλει μπρος τις μηχανές αναζήτησης του καταλληλότερου προσώπου για να τους εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό του 2020.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε μερικές χώρες, που θέλουν να είναι μπροστά από τις εξελίξεις, να κλείσουν τα καλύτερα ονόματα για τον ερχόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό και να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν μια άρτια προετοιμασμένη συμμετοχή.

Ήδη,
θετική έκπληξη έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της εκπροσώπησης του Βελγίου από το διεθνούς φήμης συγκρότημα Hooverphonic, που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες φαν παγκοσμίως.

Η Κύπρος είναι μια ακόμη από τις χώρες που έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, αποτελώντας σταθερά τα τελευταία χρόνια μια από τις συμμετοχές που φροντίζουν από νωρίς να προετοιμάσουν την εκπροσώπησή τους στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Κύπρος πραγματοποιεί πυρετώδεις προετοιμασίες, ξεκινώντας από την αναζήτηση του καταλληλότερου προσώπου για να την εκπροσώπησή της. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, επιθυμία της χώρας είναι, μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες συμμετοχές της Ελένης Φουρέιρα το 2018, με το «Fuego» και της Τάμτα το 2019 με το «Replay», να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2020 με άνδρα τραγουδιστή. Στόχος της χώρας είναι να κάνει μια νέα μουσική πρόταση στο ευρωπαϊκό κοινό, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες συμμετοχές.

Οι επικρατέστεροι

Η Κύπρος μάλιστα τείνει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο ονόματα, τα οποία φαίνεται να επικρατούν στις επιλογές της. Πρώτο όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Ίαν Στρατή, του φετινού νικητή του Your Face Sounds Familiar, αλλά και νικητή του X Factor, ενώ το άλλο όνομα που φαίνεται να επικρατεί είναι αυτό του Βαγγέλη Κακουριώτη, πρώην μέλους των Boyz and Noise, τον οποίο απολαύσαμε και στον τελευταίο κύκλο του Dancing with the Stars.

Ίαν Στρατής, Βαγγέλης Κακουριώτης

Αυτές οι πληροφορίες ειπώθηκαν στην εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, «Με αγάπη Χριστιάννα». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε: «Όπως μου μετέφεραν, τα επόμενα πέντε χρόνια θα πηγαίνουμε στην Eurovision με καλλιτέχνες από την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την επικείμενη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision της επόμενης χρονιάς:

The post Eurovision 2020: Η Κύπρος θέλει να εντυπωσιάσει ξανά- Τα επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα