Condor: Προς Ελλάδα το 50% των πτήσεων που ανακοίνωσε – Σε ποιους ελληνικούς προορισμούς θα πετάξει

Η πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη από τον περασμένο Δεκέμβριο περνάει σιγά σιγά στην επόμενη φάση της, μετά από μία μακρά περίοδο καραντίνας και πλήρους lockdown

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης ολόκληρης της ζωής μας, θέμα χρόνου είναι, πλέον, να επανεκκινήσει και η «κανονικότητα» σε ό,τι αφορά στις αεροπορικές πτήσεις και τις συνδέσεις της χώρας μας με τα άλλα κράτη, ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοίνωσε χθες το σχέδιο για τον Τουρισμό, με την ονομασία «Restart Tourism». Ο υπουργός τόνισε ότι είναι ένα πλάνο «σαφές

και σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει ασφάλεια σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις», ενώ διευκρίνισε ότι οι τουρίστες θα έρχονται στην Ελλάδα δίχως τεστ, καραντίνα και μάσκα.

Πολλές είναι οι χώρες που «ποντάρουν» φέτος στην Ελλάδα για τις διακοπές των πολιτών τους, καθώς η χώρα μας γνώρισε διεθνή αναγνώριση το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το πόσο αποτελεσματικά κατάφερε να διαχειριστεί την κρίση δημόσιας υγείας που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες ολόκληρο τον πλανήτη.

Ανάμεσα στις χώρες που δείχνουν σαφή προτίμηση προς την Ελλάδα είναι και η Γερμανία, καθώς, όπως προκύπτει, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς.

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις από το κυβερνητικό επιτελείο σχετικά με το σχέδιο για τον τουρισμό, ο γερμανικός αερομεταφορές Condor έδωσε το δικό του «σύνθημα». H Condor παρουσίασε χθες το πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020, ανακοίνωνοντας συνολικά 300 εβδομαδιαίες συνδέσεις και 29 δρομολόγια, μεταξύ άλλων, προς Ελλάδα, Ανδαλουσία, Κροατία, Σαρδηνία, Ιταλία, Κύπρο και Τουρκία.

Όπως προκύπτει, οι 14 προορισμοί της λίστας των πτήσεων είναι προς την Ελλάδα.

Η Condor θα «πετά» το καλοκαίρι -έως και τον Οκτώβριο- προς τους εξής ελληνικούς προορισμούς:

-Καλαμάτα,

-Καβάλα,

-Κέρκυρα,

-Κω,

-Κρήτη,

-Μύκονο,

-Πρέβεζα,

-Ρόδο,

-Σάμο,

-Σαντορίνη,

-Σκιάθο,

-Θεσσαλονίκη,

-Βόλο και

-Ζάκυνθο.

Η πλήρης λίστα πτήσεων της Condor:To πρόγραμμα πτήσεων της Condor
Keywords
Τυχαία Θέματα
Condor, Προς Ελλάδα,Condor, pros ellada