Big Brother: Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Πότε επιστρέφει το live streaming;

Μια μέρα πριν την δεύτερη επίσημη αποχώρηση και την πιθανή επιστροφή του live streaming, οι παίκτες του Big Brother ψήφισαν τους συγκατοίκους που θέλουν να δουν εκτός παιχνιδιού.

Μια πολυτάραχη εβδομάδα για το Big Brother ολοκληρώνεται απόψε στις 21.00, με την πολυαναμενόμενη live

εκπομπή, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα όσα έχουν γίνει, μετά την απαράδεκτη σεξιστική δήλωση του Αντώνη και τον εκδιωγμό του από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας για να ψήφισει ο καθένας από δύο άτομα που θέλουν να δουν υποψήφια για αποχώρηση. Αν και στην αρχή της ψηφοφορίας, οι συγκάτοικοι φάνηκε να συμφωνούν σε δύο συγκεκριμένα άτομα, γρήγορα ο κύκλος μεγάλωσε και ακόμα δύο άτομα έφτασαν σε ισοψηφία.

Με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης, ενώ δεύτερη υποψήφια βγήκε ξανά η αγαπημένη δικηγόρος του κοινού, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή εβδομάδα, που οι δύο παίκτες βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες που ήρθαν σε ισοψηφία ήταν το νέο μέλος, η Βασιλική Χάνου και η αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη. Όμως, η τελευταία είχε κερδίσει στη δοκιμασία του βέτο, κάτι που χρησιμοποίησε για να απαλλάξει τον εαυτό της από την διαδικασία. Συνεπώς, οι υπόλοιποι τρεις έχουν τεθεί στην κρίση των τηλεθεατών και ένας από αυτούς θα φύγει απόψε.

Όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες που κινδυνεύουν περισσότερο είναι η Βασιλική και ο Χρήστος, ωστόσο, ούσα νέα παίκτρια η πρώτη, ενδεχομένως να είναι εκείνη που θα δει την έξοδο από το Big Brother.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, λιγότερο δημοφιλής του κοινού ήταν ο Τζέι, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που αποχώρησε.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα