Beta Χρηματιστηριακή: «Βλέπει» βελτιωμένο το α’ τρίμηνο για τον ΟΠΑΠ λόγω Kino και VLT

11:19 5/6/2019 - Πηγή: Mononews

Βελτιωμένο αναμένει η Beta Χρηματιστηριακή πως θα είναι το πρώτο τρίμηνο για τον ΟΠΑΠ χάρη στην καλή απόδοση του Kino και των VLT, εν αναμονή των αποτελεσμάτων που θα ανακοινώσει σήμερα η εταιρεία.

Όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) από το αθλητικό

στοίχημα αναμένεται να διαμορφωθούν για τον ΟΠΑΠ στα 101 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 6% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Η Beta σημειώνει πως το ποσοστό υποχώρησης είναι σχεδόν διπλάσιο από το 2,8% που εμφάνισε ο ΟΠΑΠ στο 4ο τρίμηνο και πως η εταιρεία δεν έχει ξεκινήσει να ενοποιεί την Stoiximan.

Πτώση 8,6% αναμένονται στα GGR από τα λαχεία λόγω της «μετακίνησης» σε άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ενώ τα έσοδα προ εισφορών από τα VLT αναμένονται αυξημένα κατά 61% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018 με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται στα 70 εκατ.

Τα καθαρά έσοδα προς εισφορών από το Kino ωστόσο αναμένεται να είναι αυξημένα κατά 0,7% σε ετήσια βάση, με τη χρηματιστηριακή να σημειώνει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεισφέρει το 48% του GGR του ομίλου.

Συνολικά ο όμιλος αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα έσοδα 1,08 δισ. με μικρή αύξηση 0,1% σε ετήσια βάση, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αναμένονται στα 95,5 εκατ., αυξημένα κατά 9,5% σε σύγκριση με πέρυσι.

The post Beta Χρηματιστηριακή: «Βλέπει» βελτιωμένο το α’ τρίμηνο για τον ΟΠΑΠ λόγω Kino και VLT appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα