AEGEAN stream: Τι σχεδιάζει «το κανάλι» της Aegean για τους επιβάτες εξωτερικού

00:06 5/2/2020 - Πηγή: Mononews

Καθώς ο ανταγωνισμός στις πτήσεις εξωτερικού ανεβαίνει, η παροχή υπηρεσιών στον επιβάτη, αποτελεί προτεραιότητα, για την Aegean, που εμπλουτίζει και κρατά δωρεάν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας κατά την πτήση.

Ειδικότερα, η  υπηρεσία AEGEAN stream αποτελεί μία από τις πρόσφατες υπηρεσίες in flight entertainment της AEGEAN που ξεκίνησε δειλά από το καλοκαίρι του 2018 σε πτήσεις από/προς Αθήνα

προς εξωτερικό και από τότε διαρκώς ενισχύεται.

Σήμερα, έχει εμπλουτιστεί με κινηματογραφικές ταινίες, ενημέρωση, βιβλία, μουσική, ταξιδιωτικό οδηγό και παιχνίδια που προσφέρονται χωρίς χρέωση και χωρίς διαφημίσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι ο επιβάτης να έχει κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή AEGEAN App, πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο.

Μαρίνα Σπυριδάκη: H υπηρεσία αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό

Όπως δηλώνει η Manager Corporate Affairs της AEGEAN, Μαρίνα Σπυριδάκη, «πρόκειται για ένα σύστημα ελεύθερης πρόσβασης σε πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο αποκλειστικά κατά την πτήση, που κάνει το ταξίδι των επιβατών μας  ακόμη πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Η πλατφόρμα που εμπλουτίζεται και ενημερώνεται καθημερινά διαθέτει μουσική, εφημερίδες περιοδικά, ταινίες, παιχνίδια, ψυχαγωγικό περιεχόμενο για ενήλικες και παιδιά  και χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους προορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα οι επιβάτες κατά την πτήση τους μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους μουσική από 20 playlists, να διαβάσουν ένα βιβλίο από 20 τίτλους σε Ελληνικά και Αγγλικά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, να επιλέξουν από μια συλλογή 15 παιχνιδιών, να ενημερωθούν από περισσότερους από 40 επιλεγμένους τίτλους εφημερίδων και περιοδικών σε 5 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου in flight περιοδικού BLUE της AEGEAN, να περιηγηθούν σε πληροφορίες για όλους τους προορισμούς της Aegean (sightseeing, travel tips, φωτογραφίες, κλπ) και να εγγραφούν στο Miles & Bonus. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σταδιακά αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό από τους επιβάτες της AEGEAN, οι οποίοι μετά την πρώτη πλοήγηση γίνονται repeaters (τα ποσοστά χρήσης διαρκώς αυξάνουν), γι’ αυτό και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο αλλά και νέα προϊόντα.

Όπως εξηγεί η κα Σπυριδάκη, πρόθεση της Aegean είναι να δευρύνεται συνεχώς αυτή η υπηρεσία και η εταιρεία είναι ανοιχτή και σε νέες ιδέες.

«Από το καλοκαίρι που μας πέρασε η υπηρεσία εμπλουτίστηκε με τη δυνατότητα πρόσβασης σε 20 τίτλους βιβλίων λογοτεχνίας για ενήλικες ή παιδιά, βιογραφίες, αλλά και γενικού ενδιαφέροντος που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ενώ από τις 16 Δεκεμβρίου και για 2 μήνες, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν αγαπημένες ταινίες (αυτή τη στιγμή 5).

Οι άνθρωποι της AEGEAN εργαζόμαστε διαρκώς για να εμπλουτίζεται διαρκώς το περιεχόμενο του AEGEAN stream και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ιδέες από τους επιβάτες για περιεχόμενο που θα ήθελαν να προστεθεί. Πρόθεση μας είναι να μπορέσει να εμπλουτιστεί η υπηρεσία ακόμη περισσότερο και  διευρυνθεί σε όλο το δίκτυο».

Όμως η δυνατότητα που δίνεται στο μεγάλο επιβατικό κοινό της Aegean, λειτουργεί και αμφίδρομα, δίνοντας στην Aegean τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα μεγάλο κοινό. Θα μπορούσε η εταιρεία να αξιοποιήσει εμπορικά αυτή τη δύναμη;

Η κα Σπυριδάκη, διευκρινίζει, ότι μόνη προτεραιότητα της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσίας κατά την πτήση στο επιβατικό κοινό.

«Για την  εμπορική χρήση της πλατφόρμας επισημαίνω ότι αφετηρία και προσανατολισμός μας είναι να παρέχουμε μεγαλύτερες επιλογές και ακόμη πιο πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο στους επιβάτες μας μέσα από την πλατφόρμα και όχι να αποτελέσει προϊόν εμπορικής ή διαφημιστικής εκμετάλλευσης» σημειώνει χαρακτηριστικά..

Keywords
Τυχαία Θέματα