10 χωρισμοί που μάς σόκαραν το 2019!

Θεωρούνταν από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο μέσα στο 2019 τράβηξαν χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Για δέκα ζευγάρια, το 2020 και η νέα δεκαετία δεν θα τους βρει μαζί.

Ένα από αυτά τα ζευγάρια είναι η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι αν και ήταν μαζί για μερικούς μόνο

μήνες, έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλατό του ΑΝΤ1, όταν εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», ενώ η σχέση τους γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι δυνατό, που τελικά δεν κράτησε.

Αν και υπήρξε ένα χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι δυο τους δεν τα κατάφεραν.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό τους ήταν η απόσταση, καθώς εκείνη ζει στην Αθήνα και εκείνος στη Θεσσαλονίκη.

Νικολέττα Ράλλη και Γιώργος Μαυρίδης

Έκπληξη προκάλεσε ο χωρισμός του ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φλώρου, μετά από μόλις ένα χρόνο έγγαμου βίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις δύο μήνες μετά την γνωριμία τους, κάτι, που επίσης ήρθε ως έκπληξη, ενώ όπως δήλωσε ο ηθοποιός:

«Δεν βρήκαμε κοινό τόπο. Τα διαδικαστικά του διαζυγίου θα γίνουν εν καιρώ. Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναβρούμε, δώσαμε χρόνο πριν χωρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τον κοινό μας παρονομαστή. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση. Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας».

Κατερίνα Φλώρου και Ορέστης Τζιόβας

Ακόμα ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, που χώρισε πρόσφατα είναι η Μαρία Κίτσου και ο Μίνως Μάτσας. Η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» και ο μουσικοσυνθέτης ήταν μαζί για περίπου 1,5 χρόνο, ενώ πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις και συνεχίζουν να συνεργάζονται επαγγελματικά.

Η Μαρία Κίτσου θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Μακμπέθ» του Σάιξπηρ, με επιμέλεια μουσικής από τον Μίνωα Μάτσα.

Μαρία Κίτσου και Μίνως Μάτσας

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του 2019, καθώς η ηθοποιός αποτέλεσε την πρώτη σχέση του μεγαλοδικηγόρου, μετά το θάνατο της συζύγου του και ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη

Μπορεί το 2018 να τους βρήκε μαζί, ωστόσο η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πλέον έχουν δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπερέκθεση της σχέσης τους δεν άρεσε στον τραγουδιστή, ενώ η παρουσιάστρια δεν ήταν έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου τους, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του και δήλωσε ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την παντρευτεί ξανά, αυτή τη φορά κάνοντας θρησκευτικό γάμο, μιας και είχαν παντρευτεί με πολιτικό…

Παύλος Χαϊκάλης και Μαρία Λύκου

Πρόσφατα χώρισε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς. Οι δυο τους ήταν μαζί για πέντε χρόνια, ωστόσο ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης του με την παρουσιάστρια του MAD και τραγουδίστρια, στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

«Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν.

Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά», είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους πήραν μέσα στο 2019 και η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά και ο επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο το 2012, ενώ μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να χωρίσει.

Φαίνεται πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι ήταν αναγκασμένο να περνά πολύ χρόνο χωριστά.

Η Νικολέτα Καρρά στην Αθήνα και ο Φώτος Πιττάτζης στην Κύπρο.

Νικολέττα Καρρά και Φώτος Πιττάτζης

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν φέτος και η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη. Το ζευγάρι με την εκκεντρική προσωπικότητα που τους διακρίνει ήταν μαζί τα τελευταία 9 χρόνια.

Όπως φημολογείται, η απόφαση του τραγουδιστή να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού συνέβαλαν στον χωρισμό τους.

Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού

Από την κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο χωρισμός των οποίων «έσκασε» σαν βόμβα.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής των Onirama ήταν μαζί 13 χρόνια και παντρεμένοι 9.

Την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο γνωστοποίησαν δήμοσια με μία ανάρτησή τους στο Instagram, που ανέβηκε ταυτόχρονα.

Το πρώην ζευγάρι έδειχνε να ζει έναν παθιασμένο τρελό έρωτα τόσο μέσα από τα social media και το YouTube όσο και στην καθημερινότητά τους, κάτι που, όμως, δεν αποδείχτηκε αρκετό και τους οδήγησε στο τέλος της κοινής τους ζωής.

Ωστόσο, η Σίσσυ και ο Θοδωρής διατηρούν φιλικές σχέσεις και παραμένουν δεμένοι για χάρη των δυο τους παιδιών.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ ΧρηστίδουΘοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα