Τραγωδία στο Ίλιον: «Τον πλάκωσε το στρώμα. Δεν πρόλαβα» ισχυρίζεται η μητέρα του 2,5 ετών αγοριού που πέθανε από ασφυξία. Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς

Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε η τραγική υπόθεση του θανάτου του μόλις 2,5 ετών αγοριού, στο Ίλιον, όταν παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού των γονιών του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης. Επίσης, με εντολή εισαγγελέα διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Tο παιδάκι μπήκε προχθές το βράδυ στον αποθηκευτικό

χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 5 το πρωί που ξύπνησε η μητέρα δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε ήταν αργά. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Τον πλάκωσε το στρώμα, δεν πρόλαβα…» λέει η μητέρα του 2,5 ετών αγοριού

η μητέρα μίλησε στον ΑΝΤ1 κάνοντας λόγο για «ατύχημα» και λέγοντας για το μικρό αγόρι ότι «τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα». Οι γονείς του παιδιού μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης, ζήτησε, επίσης, και διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι στο οποίο έχασε το αγόρι τη ζωή του. Παράλληλα όλοι περιμένουν την έκθεση του ιατροδικαστή ελπίζοντας ότι ίσως να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.

The post Τραγωδία στο Ίλιον: «Τον πλάκωσε το στρώμα. Δεν πρόλαβα» ισχυρίζεται η μητέρα του 2,5 ετών αγοριού που πέθανε από ασφυξία. Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα