Τραγωδία στο ΄Ιλιον: Προσπάθησε να απεγκλωβιστεί αλλά δεν τα κατάφερε το 2,5 ετών αγοράκι που σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του 2,5 ετών αγοριού από το Ίλιον σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Οπως είπε επιβεβαιώνεται και από την εξέταση ο ασφυκτικός θάνατος του 2,5 ετών αγοριού στο Ίλιον.

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, συμπέρανε ότι το παιδί βρέθηκε σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και δεν είχε οξυγόνο.  Εκτιμάται, πως κάποιες μικροεκδορές που υπήρχαν στο μέτωπο του παιδιού οφείλονται στις αρχικές προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόλις έκλεισε το στρώμα πάνω του στο κρεβάτι-μπαούλο.

Συγκλονισμένος από την τραγωδία ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού.

«

Ουρλιάζαμε και εγώ και η μητέρα του, μας άκουσαν εδώ στη γειτονιά. Η μαμά του πιο πολύ, όχι εγώ. Εγώ της έλεγα να ηρεμήσει γιατί έπαθε νευρικό σοκ. Του κάναμε μαλάξεις και η μαμά του του έδωσε το φιλί της ζωής. Δεν είμαι γιατρός να ξέρω, εγώ τα σαλάκια του τα άκουγα» είπε με τρεμάμενη φωνή σε δημοσιογράφους ο πατέρας του αγοριού.

The post Τραγωδία στο ΄Ιλιον: Προσπάθησε να απεγκλωβιστεί αλλά δεν τα κατάφερε το 2,5 ετών αγοράκι που σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα