Τούρκοι αποβιβάστηκαν στις Οινούσσες και ζητούν άσυλο για να γλιτώσουν από τον Ερντογάν. Πόσοι είναι και ποιες ιδιότητες έχουν

news247

Την Παναγιά Οινουσσών επέλεξαν Τούρκοι πολίτες προκειμένου να αποβιβαστούν με φουσκωτή λέμβο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των αφιχθέντων ανέρχεται σε 17. Πρόκειται για Τούρκους δημοσίους υπαλλήλους και δικαστικούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διώκονται και κινδυνεύουν με φυλάκιση από το καθεστώς Ερντογάν. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ

για καταγραφή και ταυτοποίηση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαεπτά (17) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν σε αμμώδη παραλία στην περιοχή “ΠΟΥΝΤΑ” Οινουσσών .Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.»

Το άρθρο Τούρκοι αποβιβάστηκαν στις Οινούσσες και ζητούν άσυλο για να γλιτώσουν από τον Ερντογάν. Πόσοι είναι και ποιες ιδιότητες έχουν δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούρκοι, Οινούσσες, Ερντογάν, Πόσοι,tourkoi, oinousses, erntogan, posoi