Τι αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ για την αυτοκτονία του Κιθ Φλιντ των Prodigy. Τα χρέη στην εφορία, ο πρόσφατος χωρισμός και οι καταχρήσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Κιθ Φλιντ είχε χρέη που έφταναν τα 7,8 εκατομμύρια ευρώ, μέρος των οποίων ήταν προς την εφορία.

Η συνολική του περιουσία έφτασε λίγο πριν τον θάνατο του τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς οι πωλήσεις του άλμπουμ No Tourists που είχε κυκλοφορήσει το συγκρότημα τον Νοέμβριο πήγαιναν καλά και του είχαν αποφέρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα στοιχεία αυτά έγιναν γνωστά καθώς η υπηρεσία επικύρωσης των διαθηκών ανακοίνωσε ότι η περιουσία που θα μοιραστούν οι κληρονόμοι του 49χρονου, θα φτάσει τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα

του συνόλου της περιουσίας του θα πάνε για την ικανοποίηση των πιστωτών του και για την εξόφληση της εφορίας. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία De Bohun Inns Limited, της οποίας ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης και η οποία διαχειρίζεται παμπ σε διάφορες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, είχε χρέη που ξεπερνούσαν τα 539.875 ευρώ.

Ο τραγουδιστής των Prodigy, είχε βρεθεί κρεμασμένος τον Μάρτιο στην έπαυλή του στο Έσεξ και από την νεκροτομή και τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε ότι πριν βάλει τέλος στην ζωή του είχε καταναλώσει αλκοόλ, κοκαΐνη και κωδεΐνη.

Ο 49χρονος έδινε μάχη εδώ και χρόνια με την κατάθλιψη και το πιθανότερο, σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, είναι ότι ούτε τα χρέη του, αλλά ούτε και η χρήση ουσιών ήταν αυτά που των ώθησαν στην αυτοκτονία. Ο Κιθ, πρόσφατα χώρισε με την Γιαπωνέζα σύζυγό του Μαγιούμι με την οποία έμενε στην έπαυλή του στο Έσεξ. Παρά το γεγονός ότι η αιτία του χωρισμού τους δεν έχει γίνει γνωστή (κάποιοι λένε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση), το πιθανότερο είναι ότι σχετίζεται με την μάχη που έδινε ο τραγουδιστής με την χρόνια κατάχρηση ουσιών που έκανε.

Σύμφωνα με παλιότερη συνέντευξή του, όταν γνωρίστηκαν με την σύζυγό του και αποφάσισαν να μείνουν μαζί δεσμεύτηκε να κόψει τις καταχρήσεις. Το πόσο επηρέασε τον Κιθ των Prodigy ο χωρισμός του με την Μαγιούμι γίνεται εμφανές από το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει στο Ντάνμοου του Έσεξ, έβαλε πωλητήριο στην βίλα του ζητώντας 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

The post Τι αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ για την αυτοκτονία του Κιθ Φλιντ των Prodigy. Τα χρέη στην εφορία, ο πρόσφατος χωρισμός και οι καταχρήσεις appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα