Θύμα διάρρηξης ο ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης. Του απέσπασαν αθλητικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας και την ολυμπιακή δάδα!

Στόχος αδίστακτων διαρρηκτών έγινε ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Ένας φίλος του βρήκε άνω κάτω το σπίτι του μετά την εισβολή διαρρηκτών οι οποίοι αφαίρεσαν πράγματα αξίας. Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, οι δραστες μπήκαν και άρχισαν να ψάχνουν με μανία για χρήματα. «Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί… (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παραολυμπιονίκης έλειπε στα Χανιά

όπου έκανε την προετοιμασία του. Ο ίδιος φέρεται να έστειλε έναν φίλο του στο σπίτι ο οποίος όταν έφτασε είδε ανοιχτή την πόρτα. Οι δραστες άρπαξαν από το σπίτι του κατά κύριο λόγο παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Το “Δόγμα Τρούμαν” και η αμερικανική βοήθεια στην μεταπολεμική Ελλάδα. Γιατί θεωρείται το πρώτο επεισόδιο του Ψυχρού Πολέμου. ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Ήμουν στα Χανιά και είπα σε έναν φίλο μου να πάει στο σπίτι μου. Εκείνος έφτασε και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Το σπίτι ήταν χάλια άνω κάτω. Μου πήραν πολλά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Πήραν και τη δάδα των αγώνων. Ευτυχώς δεν είχα χρήματα μέσα», μας είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε: «Η εικόνα στο σπίτι ήταν αυτή που είδατε στο βίντεο. Ήταν χάλια όλα τα δωμάτια».

The post Θύμα διάρρηξης ο ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης. Του απέσπασαν αθλητικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας και την ολυμπιακή δάδα! appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θύμα, Αντώνης Τσαπατάκης,thyma, antonis tsapatakis