Θρίλερ με τον διάσημο σκιέρ της Βουλιαγμένης Φώτη Ντούλο που κατέκτησε την Αμερική με τις επιχειρήσεις του. Θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Τζένιφερ Ντούλος, ο Έλληνας επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, συνελήφθη για την υπόθεση της εξαφάνισης της συζύγου του και μητέρας των 5 παιδιών του, Τζένιφερ.

H γυναίκα εξαφανίστηκε πριν από 8 ημέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη της. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη γυναίκα είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των

παιδιών.

Το Σάββατο η αστυνομία βρήκε ίχνη αίματος στο διαμέρισμά της. Αμέσως η αστυνομία συνόδευσε τον σύζυγό της Φώτη και την σύντροφό του Μισέλ Τροκόνις, αργεντίνικης καταγωγής, για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ξεκίνησε έρευνα και στο σπίτι του επιχειρηματία. Κρατούνται σε φυλακές του Κονέκτικατ.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κατηγορητήριο εις βάρος τους «αναμένεται να επεκταθεί».

Οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με το CBS News, στα έγγραφα του διαζυγίου η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος κατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να την έβλαπτε.

Ο συλληφθείς Φώτης Ντούλος, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας Ντούλος, ο ομογενής είναι ένα ιδιαίτερα ασταθές και ευέξαπτο άτομο, με ροπή στις υπερβολικές αντιδράσεις. «Πολλοί άνθρωποι δεν τον συμπαθούσαν επειδή ήταν τόσο ευερέθιστος. Έβαζε συχνά τις φωνές και μπλεκόταν σε επεισοδιακούς καυγάδες» αποκαλύπτει η ανώνυμη πηγή στην βρετανική εφημερίδα. Όπως προσθέτει, ο Φώτης Ντούλος ήταν εριστικός με τους γείτονές του και δεν δίσταζε να καλεί την αστυνομία όταν γινόταν ένα πάρτι στη γειτονιά ή εάν γίνονταν εργασίες σε κάποιο σπίτι. «Η οικογένεια είχε πολλές νταντάδες, όλες νέες και όμορφες. Ο Ντούλος έχει πολλά ακίνητα στην περιοχή», προσθέτει ακόμα η πηγή.

Ο σκιέρ του ΝΟΒ που κατέκτησε με τις επιχειρήσεις του την Αμερική, θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του

Ο Φώτης Ντούλος, 51 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Τη δεκαετία του ’80 και του ’90 θεωρούταν ο γόης των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, όπου σύχναζε. Ο σκιέρ του ΝΟΒ, που θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του, οδηγήθηκε στις ΗΠΑ, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά.

The post Θρίλερ με τον διάσημο σκιέρ της Βουλιαγμένης Φώτη Ντούλο που κατέκτησε την Αμερική με τις επιχειρήσεις του. Θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα