Συνελήφθη ιερέας που ξυλοκόπησε τη σύζυγο και την κόρη τους στη Λάρισα. «Έχω δικαίωμα να μαλώνω το παιδί μου» ισχυρίστηκε

Πολύτεκνος ιερέας συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και της ενήλικης κόρης του ότι τις ξυλοκόπησε. Βαριά καταδίκη.

Η υπόθεση έφτασε στα έδρανα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο ιερέας τσακώθηκε με την κόρη του και η κατάσταση ξέφυγε.
Μητέρα και κόρη κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι ο παπάς τις χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Ο

ιερέας συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, όπου και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.
Η  κόρη και η σύζυγος του ιερέα περιέγραψαν στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη, με την τελευταία μάλιστα να δηλώνει για τον σύζυγό της πως «δεν θέλει να τον ξαναδεί».

Ο ιερέας από την πλευρά του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που «είναι δικαίωμά του να μαλώνει» το παιδί του.

Τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενάμισι έτους με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να ζητήσει τη συνδρομή κοινωνικού λειτουργού.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: pixnio

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο ιερέας της Σπιναλόγκας που κοινωνούσε τους λεπρούς και χρησιμοποιούσε το ίδιο κουτάλι για τον εαυτό του. Τους έδινε πάντα το χέρι του και έφυγε από το νησί τελευταίος Ο περιβόητος πειρατής Μανέτας σκότωσε την καλλονή γυναίκα του γιατί πίστεψε ότι τον απατούσε. Την πλεκτάνη είχε στήσει ο ιερέας της Μήλου που την είχε ερωτευτεί 

The post Συνελήφθη ιερέας που ξυλοκόπησε τη σύζυγο και την κόρη τους στη Λάρισα. «Έχω δικαίωμα να μαλώνω το παιδί μου» ισχυρίστηκε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα