Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά. Το μαύρο τσαντάκι που τον «πρόδωσε»

Ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε για να απολογηθεί ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Ελληνικού όταν κατά τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του ένα εννιάρι πιστόλι, ένα taser και 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο τραγουδιστής πέρασε τη νύχτα κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Σήμερα, νωρίς το

πρωί, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στην Ευελπίδων, με πλήθος δημοσιογράφων να έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.
Πλησιάζοντας προς τις κάμερες είπε ειρωνικά προτάσσοντας τα δεμένα με χειροπέδες χέρια του, «είμαι εγκληματίας».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς, προκειμένου να δικαιολογήσει την κατοχή του όπλου χωρίς νόμιμη άδεια, ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του. «Φοβόμουν για τη ζωή μου», φέρεται να είπε συγκεκριμένα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια για κατοχή όπλου, η οποία ωστόσο δεν ανανεώθηκε.

Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε εάν έχει κάτι παράνομο επάνω του, απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο, ένας εκ των αστυνομικών παρατήρησε ένα μαύρο τσαντάκι στη θέση του συνοδηγού. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν 2 γραμμάρια κοκαϊνης και ένα πιστόλι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι διαθέτει άδεια οπλοφορίας, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν ανανεωθεί. Πρόσθεσε δε ότι διαθέτει όπλο καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Υπερασπιστική γραμμή

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, σημείωσε ότι ο Σφακιανάκης έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας, απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά εμφάνισε άλλη άποψη, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν δικά του.

«Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξη η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».

Ο κ. Κούγιας είπε ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, όπου «θα προσπαθήσουμε να πείσουμε το δικαστήριο για τη νομική πλάνη που υπήρχε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο καλλιτέχνης «έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις Αρχές», ενώ αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ονόματος τόνισε ότι αυτό απαγορεύεται από τον νόμο.

αρχική εικόνα: YouTube

The post Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά. Το μαύρο τσαντάκι που τον «πρόδωσε» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα