Συναγερμός σε πλοίο ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό. Νεκρός 40χρονος, μέλος του πληρώματος. Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα αποκλείστηκε

Σε καραντίνα τέθηκε πλοίο, στο οποίο ένας 40χρονος μάγειρας, μέλος του πληρώματος, έχασε τη ζωή του. Οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην φύγει από τα χωρικά ύδατα της Βοιωτίας και να γίνει έρευνα. Το πλοίο είχε φτάσει στην περιοχή προκειμένου να φορτώσει προϊόντα από το εργοστάσιο «Αλουμίνιο Ελλάδας» στα Άσπρα Σπίτια.

Αρχικά το πλοίο τέθηκε σε καραντίνα ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο λιμάνι του εργοστασίου του Αλουμινίου στα Άσπρα Σπίτια.

Η έρευνα ιδιώτη ιατροδικαστή έδειξε καρδιακό πρόβλημα Το πλοίο

με σημαία των Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, είχε αναχωρήσει από την Ιταλία άφορτο με 10 άτομα πλήρωμα στην πλειοψηφία τους Ρώσοι και Λιθουανοί. Όπως ανέφερε ο πλοίαρχος του πλοίου στις λιμενικές αρχές ο 40χρονος είχε βρεθεί νεκρός από το πλήρωμα πριν από 24 ώρες.

Αρχικά το πλοίο τέθηκε σε καραντίνα ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στο λιμάνι του εργοστασίου του Αλουμινίου στα Άσπρα Σπίτια.

Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα αποκλείστηκε και η συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας της περιοχής ενώ το πλοίο αναμένεται να προχωρήσει αύριο σε κανονική εκφόρτωση προϊόντων από το εργοστάσιο.

Το άρθρο Συναγερμός σε πλοίο ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό. Νεκρός 40χρονος, μέλος του πληρώματος. Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα αποκλείστηκε δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα