Lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Ανοίγουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών από αύριο. Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν

Εως τις 7 Ιανουαρίου συνεχίζεται το lockdown όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10μ.μ έως τις 5π.μ.

Ανακοινώθηκε επίσης το άνοιγμα των καταστημάτων περιοποίησης νυχιών από αύριο το πρωί 15 Δεκεμβρίου, ενώ δόθηκαν οδηγίες για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν.

Σε ότι αφορά στην παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,

ο Στέλιος Πέτσας προειδοποίησε ότι αυτές οι γιορτές δεν μπορούν να γίνουν εστίες διασποράς και τόνισε ότι δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων από δυο οικογένειας, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι από τις 10.

«Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» είναι δυστυχώς εκτεταμένα. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον», είπε συγκεκριμένα.

Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου για τη λειτουργία των ιερών ναών

Σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες, θα υπάρξει εντός της ημέρας επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο. Ο κ.Πέτσας δήλωσε «εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει διπλή λειτουργία κατά την προτεραιότητα και την απόφαση που θα λάβει η εκκλησία μας. Ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο».

Για το click away ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε «Κάνουμε ότι μπορούμε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση να δώσουμε ανάσες. Σκοπός να αποσυμφορηθούν οι ταχυμεταφορές και να υπάρξει κάποιος τζίρος. Δεν βάζουμε ποσοτικό όριο. Δίνουμε διέξοδο, όχι ευκαιρία για συγχρωτισμό»

Ταυτόχρονα ο κ. Πέτσας έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που κάνουν τη δουλειά τους για την υπόθεση κατασκοπείας στην Ρόδο.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ο «Επαναστάτης με το ποδήλατο». Η ιστορία του στρατιωτικού που πολέμησε εναντίον της χούντας στην Παραγουάη, όταν το 80% του στρατού λιποτάκτησε. Το εμβληματικό μυθιστόρημα κυκλοφορεί στα ελληνικά

The post Lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Ανοίγουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών από αύριο. Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεβεγιόν, Δείτε,revegion, deite