Προκαλεί ο Ερντογάν λίγες ώρες μετά το περιστατικό στα Ίμια: «Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Αιγαίο και Κύπρο», δήλωσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του

news247:

Λίγες ώρες μετά το σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια, όπου τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού, ο Tούρκος πρόεδρος προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις,μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

«Οι έρευνες για φυσικό αέριο στην Κύπρο και οι καιροσκοπικές απόπειρες στο Αιγαίο πρέπει να τελειώσουν. Προειδοποιούμε να μην

κάνουν το λάθος βήμα στο Αιγαίο και την Κύπρο».

Παράλληλα προειδοποίησε και τις εταιρείες που δρουν στην Κύπρο.
«Προειδοποιούμε τις εταιρείες που δρουν στην Κύπρο να μην υπερβούν τα όρια εμπιστευόμενες την ελληνοκυπριακή πλευρά. Η δύναμή μας είναι τα πολεμικά μας πλοία και τα αεροσκάφη μας».

Την Δευτέρα, η Ε. Ε. κάλεσε τη Δευτέρα την Τουρκία να σταματήσει τις απειλές και να απέχει από κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να καταστρέψει τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Διαβάστε επίσης: Σκοπιανό: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων – Στη Βιέννη ο Κοτζιάς συναντά Ντιμιτρόφ και Νίμιτς

Το άρθρο Προκαλεί ο Ερντογάν λίγες ώρες μετά το περιστατικό στα Ίμια: «Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Αιγαίο και Κύπρο», δήλωσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα