Πόρτο Χέλι. Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας από σύγκρουση σκαφών. Μεγάλο φουσκωτό εμβόλισε λέμβο και αναζητείται ο φερόμενος ως χειριστής τους φουσκωτού

Δύο νεκροί και μία γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης δύο σκαφών το βράδυ της Παρασκευής, λίγο έξω από το Πόρτο Χέλι.

Νεκροί δύο άντρες 70 και 60 ετών, ενώ η 60χρονη δίδυμη αδερφή του ενός νεκρού τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το δυστύχημα έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές – στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες (πέντε ενήλικοι και πέντε παιδιά) συγκρούστηκε με μικρό πλαστικό σκάφος.

Το φουσκωτό στο

οποίο επέβαιναν οι Γάλλοι έχει μήκος 12 μέτρα και φέρει δύο μηχανές 350 ίππων η κάθε μια.

Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό. Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους.
Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ταχύπλοο επέβαινε ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος εξαφανίστηκε. Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να είναι ο χειριστής. Αυτός, μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, μετά τη σύγκρουση, διέφυγε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στην ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρεται επίσης ότι με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, στην περιοχή μετέβη ο α’ υπαρχηγός του Λιμενικού, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ο περιφερειακός διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού, αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης.

reader

The post Πόρτο Χέλι. Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας από σύγκρουση σκαφών. Μεγάλο φουσκωτό εμβόλισε λέμβο και αναζητείται ο φερόμενος ως χειριστής τους φουσκωτού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα