Ποιοι είναι οι 26 νομοί παραμένουν αλώβητοι. Πώς έχει διαμορφωθεί ο χάρτης των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα. Δεύτερη σε κρούσματα έρχεται η Ηλεία

Σε 28 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας έχουν εντοπιστεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Όπως προκύπτει από την «Ημερήσια Έκθεση» του ΕΟΔΥ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (22/3/2020), οι περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας στις οποίες έχουν ανιχνευθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (περιοχές κατοικίας των κρουσμάτων) είναι οι παρακάτω:

O χάρτης της Ελλάδας

με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ως εξής:

Με βάση τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ, οι νομοί της Ελλάδας στους οποίους δεν έχει, μέχρι στιγμής, ανιχνευθεί κρούσμα κορονοϊού είναι 26:

ΡοδόπηςΚαβάλαςΔράμαςΣερρώνΧαλκιδικήςΗμαθίαςΠέλλαςΦλώριναςΓρεβενώνΘεσπρωτίαςΚέρκυραςΠρέβεζαςΚαρδίτσαςΕυρυτανίαςΑιτωλοακαρνανίαςΛευκάδαςΚεφαλληνίαςΦθιώτιδαςΦωκίδαςΒοιωτίαςΚορινθίαςΧίουΣάμουΚυκλάδωνΧανίωνΡεθύμνου

The post Ποιοι είναι οι 26 νομοί παραμένουν αλώβητοι. Πώς έχει διαμορφωθεί ο χάρτης των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα. Δεύτερη σε κρούσματα έρχεται η Ηλεία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα