Πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια διοικητής του ΙΚΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Vima, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταίο του πνοή πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με την

σύζυγό του.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Ροβερτος Σπυρόπουλος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του το 1974. Από το πρώτο συνέδριο του Κινήματος εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε τρεις φορές γραμματέας του Τομέα Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, βουλευτής Αρκαδίας, υφυπουργός, γενικός γραμματέας υπουργείων και διοικητής κρατικών οργανισμών. Από το 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 υπηρέτησε ως διοικητής του ΙΚΑ.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος μαζί με τα δυο του αδέρφια, Επαμεινώνδα και Γιάννη, διατηρούσαν οινοποιείο, το Κτήμα Σπυρόπουλου, στην πολυάμπελο Μαντινεία της Αρκαδίας, όπου έφτιαχναν Αγιωργίτικο, αλλά και Μοσχοφίλερο,  Λαγόρθι, Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Chardonnay, Sauvignon blanc και Syrah.

reader

The post Πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια διοικητής του ΙΚΑ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα