Πέθανε ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος, από κορωνοϊό σε ηλικία 90 ετών. Είχε χοροστατήσει στην κηδεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου που πέθανε από επιπλοκές του ιού

Την αναικοίνωση για το θάνατο του Ειρηναίου έκανε ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς, σύμφωνα με το Reuters.

Ο πατριάρχης των Σέρβων Ειρηναίος ήταν 90 ετών και κόλλησε κορωνοϊό μέσα στο Νοέμβριο. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας πριν δύο Κυριακές είχε χοροστατήσει στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας Αμφιλόχιου, ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η

συγκινητική ανάρτηση του προέδρου της Σερβίας για τον θάνατο του Ειρηναίου

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς έκανε την ανακοίνωση του θανάτου του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. «Είχα την τιμή να σας γνωρίσω. Άνθρωποι σαν εσάς ποτέ δεν φεύγουν» έγραψε κάτω από μαι ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατριάρχη Ειρηναίου.

The post Πέθανε ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος, από κορωνοϊό σε ηλικία 90 ετών. Είχε χοροστατήσει στην κηδεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου που πέθανε από επιπλοκές του ιού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα